joi, 25 noiembrie 2010

Răchia de Fîrliug - vedetă la București

Marta Ioan Dumitru - producator local din Firliug a participat la expozitia internationala INDAGRA - Farm derulata la Bucuresti in perioada 10-14 noiembrie 2010. Participarea a fost un succes, standul producatorului din Firliug fiind vizitat de diferite personalitati.

Participarea a fost posibilă cu sprijinul Rețelei Electronice a Comunității Locale din Firliug, judetul Caras Severin care are ca și preocupare de baza sprijinirea producătorilor locali pentru a fi competitivi pe piețele de desfacere. In acest scop, personalul RECL este implicat intr-o varietate de activitati: de la sprijinirea agricultorilor locali sa acceseze masurile Programului National de Dezvoltare Rurala la administrarea Centrului Agricol Dezesti si chiar participarea la targuri internationale.

Sprijinirea participarii la targuri nu este o premiera, Punctul de Acces Public la Informatie din Firliug creaza din anul 2008 etichete pentru produsele locale iar rachia locala a fost prezenta la targuri organizate la Baile Herculane, Resita sau la festivalul agricol de la Dezesti.





Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Citind acest Articol in Internet despre dumneavoastra, sunt mindru de asa banateni si faptului ca vreti si faceti ceva bun cum se face in Banat, cum falos si bucuros sunt si eu ca exista asa oameni,banataean fiind si eu,din zona Muntilor Poaina Ruscai si a Padesului, poate ati auzit de ei si zona aceasta frumoasa. Eu traiesc de peste 20 in Occident,mai exact in Germania, si as fii bucuros daca as putea sa va ajut pe acolo cu ceva. E-Mail meu cred ca il aveti avum. O zi. Buna si tot asa

    RăspundețiȘtergere